|
|
| Author |
Message |
sound_of_my_silence
|
|
| no wlasnie sie zastanawialam....widzialam w sklepie limitowana edycje...mozna zapytac co znaczy owa 'masakra' ? ;P
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| stoprocent wrote: | nie wachaj sie ani jednej malej chwili nad kupnem trzyma w napieciu od poczatku do konca, nie wiesz czego mozesz sie spodziewac... |
jak to nie wie, skoro już się wygadałe¶
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| stoprocent wrote: | nie wachaj sie ani jednej malej chwili nad kupnem trzyma w napieciu od poczatku do konca, nie wiesz czego mozesz sie spodziewac... |
i tak btw. czy w±chanie się nad kupnem w czym¶ przeszkadza?
|
|
| Back to top |
|
 |
hagal
|
|
| Nermal wrote: | | stoprocent wrote: | nie wachaj sie ani jednej malej chwili nad kupnem trzyma w napieciu od poczatku do konca, nie wiesz czego mozesz sie spodziewac... |
i tak btw. czy w±chanie się nad kupnem w czym¶ przeszkadza? |
wydaje mi sie ze tak!
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
słuchałem raz i więcej nie chcę
wstawki wokalne a la Reba McEntire albo Fleetwood Mac s± dla mnie nie do przyjęcia
|
|
| Back to top |
|
 |
Keny
|
|
| Back to top |
|
 |
misiomisiek
|
|
| Do opisania tej kompilacji pasuje mi tylko jedno slowo - porazka. Jak dla mnie najgorsza czesc GU. Wszystkich czesci jeszcze nie slyszalem i pozostaje mi miec tylko nadzieje ze wsrod tych, ktorych nie znam nie ma podobnego gniota. Jakbym nie wiedzial ze to kolejna czesc Gu to moglbym pomyslec ze to kolejny set "najlepszego dj'a w polsce" - Angelo Mike'a. TRAGEDIA! A swoją drogą ... ktore wydania uwazacie za najlepsze?? jak dla mnie: ibiza cd1, shanghai, miami, moskwa.
|
|
| Back to top |
|
 |
|