SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages     RegisterRegister 
REMIX - "STATIC DANCING"

Post new topic   Reply to topic    Sound Revolt Forum Index -> Single, kompilacje, albumy
Author Message
John Hetmond

PostPosted: 14 May 2005 14:30    Post subject: REMIX - "STATIC DANCING" Reply with quote

Klaniam sie to znowu ja !

Tym razem polecam przepiekny kawalek - ktory akurat troche poprzemienialem / wydluzajac .
Infected kojarzy sie z Psy-trancem - niemniej ten kawalek nie ma z tym wiele wspolnego . Dynamiczny "dol" , piekny gitarowy riff ... i troche wokalu powoduje , ze jest to na prawde ciekawy utwor !

Infected Mushroom - "Static Dancing"(John Hetmond Remake)

Oto link : http://tinyurl.com/dtveh
(lub oczywiscie mozna sciagnac kawalek , korzystajac z linku na mojej stronie)

POzdrawiam i oczekuje na opinie = ]
Krzysiek
Back to top
John Hetmond

PostPosted: 15 May 2005 10:11    Post subject: Reply with quote

a to , ze nikt sie tu nie wypowiedzial , jak postrzega ten kawalek ... to sie troche zawiodlem . Myslalem , ze powiecie jakie ma szanse imprezowe , jak ogolnie brzmi , czy widac czy byl robiony ... .
No nic . Moze jeszcze sie nie zdecydowaliscie .
Back to top
Nermal
Sound Revolt

PostPosted: 15 May 2005 10:32    Post subject: Reply with quote

aleś w gorącej wodzie kąpany!

wybacz, ale nie spodziewaj się, że w internecie ludzie zawsze od razu polecą z wywieszonym językiem za tym, co dla nich przygotowałeś. Szczególnie gdy Twoje nazwisko nie jest w ogóle znane.

Na wszystko jest czas senor.
Back to top
John Hetmond

PostPosted: 15 May 2005 11:36    Post subject: Reply with quote

CZesc Nermal !
Otoz nie sadze , ze ludzie beda koniecznie wchodzic i sciagac masowo i oceniac - a tym bardziej sie zachwycac . Po prostu widzac po tym , ilu ludzi sciagnelo ten kawalek ... chcialbym sie dowiedziec jak go oceniaja . Sposrod 50 osob mialem nadzieje , ze moze 5 mi odpowie = ] .

Zycze wszystkim milej niedzieli .
Back to top
Nermal
Sound Revolt

PostPosted: 15 May 2005 15:35    Post subject: Reply with quote

John Hetmond wrote:
CZesc Nermal !
Otoz nie sadze , ze ludzie beda koniecznie wchodzic i sciagac masowo i oceniac - a tym bardziej sie zachwycac . Po prostu widzac po tym , ilu ludzi sciagnelo ten kawalek ... chcialbym sie dowiedziec jak go oceniaja . Sposrod 50 osob mialem nadzieje , ze moze 5 mi odpowie = ] .

Zycze wszystkim milej niedzieli .

sam bym chciał, żeby ludzie się tu chętniej wypowiadali
Back to top
smartboy

PostPosted: 15 May 2005 15:55    Post subject: JOhn Reply with quote

Hey Johnie,

przesluchalem Twoj utwor kilkakrotnie, i stwierdzam ze musisz jeszcze cwiczyc.Rozumiem Twoj zapal, ale.. "nie od razu Krakow zbudowano" kolego. papa
Back to top
Nermal
Sound Revolt

PostPosted: 15 May 2005 16:06    Post subject: Reply with quote

przesłuchałem, ale nie znając oryginału nie jestem w stanie stwierdzić, czy remake jest dobry czy nie

muza też zupełnie nie moja, więc nie mi oceniać
Back to top
John Hetmond

PostPosted: 15 May 2005 21:52    Post subject: Reply with quote

Smartboy - wiem! Ale chyba najwazniejsze to miec zapal do pracy . A to , ze jestem poczatkujacy w tej branzy to chyba wszyscy wiedza =] . Dlatego tez obiecuje , ze bede sie szkolic i w setach i remixach .
Back to top
John Hetmond

PostPosted: 15 May 2005 21:53    Post subject: Reply with quote

Nermal - Ja bede sie chetnie wypowiadal . Tak wiec bedzie o jednego czlowieka wiecej .
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Sound Revolt Forum Index -> Single, kompilacje, albumy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Use RSS to be notified when we publish an article.

Postal:

Lukasz Napora
P.O. Box 218
00-950 Warszawa 1
Poland

e-mail: info(at)soundrevolt.com

©2003-2008 Sound Revolt, all rights reserved. Disclaimer & copyright policy