SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages     RegisterRegister 
Matt Schwartz & Sholan - Can You Feel (What I'm Goin' Th

Post new topic   Reply to topic    Sound Revolt Forum Index -> Single, kompilacje, albumy
Author Message
Progress

PostPosted: 08 Oct 2004 02:27    Post subject: Matt Schwartz & Sholan - Can You Feel (What I'm Goin' Th Reply with quote

Matt Schwartz presents Sholan - Can You Feel (What I'm Goin Thru) (Sono's Pelican Remix)
John Creamer and Stephane K - Numb
Lamb - Gorecki (Bill Hamel remix)
John Creamer and Stephane K - I Love You
Dan Robbins - D.B.D. (Madams Tribal Auditorium mix)
Mau Mau and Morrison - Gusto (Intastella's Tuff mix)
Nat Monday - Waiting (John Creamer & Stephane K mix)
Indaba - Dark Light (Blacksun remix)
Pete Lazonby - Wavespeech (Prawler remix)
Our house - Twilight
Chris Cowie - Nostra (Original Mix)
New Order - Crystal (John Creamer & Stephan K mix)
Main Element - Take Me Down (Original Mix)
Different Gear vs SIA - Drink To Get Drunk
Future Sound of London - Papua New Guinea (12inch original)
Iio - Rapture (John Creamer And Stephane K Remix)
Royksopp - Poor Leno (Silicon Souls Hypno House dub)
Roger Sanchez - Nothing To Prove (Silicon Soul Dub)

z nowosci, ktore ukazuja sie ostatnimi czasy, trudno doszukac sie utworu w zblizonym klimacie jak wyzej wymienione (chyba ze slabo szukam Razz ) ...

czyzby tego typu produkcje j.w. nie maja juz miejsca w przyszlosci muzyki klubowej/elektronicznej ??

czy artysci/producenci nie chca juz robic takich utworow poniewaz "ten typ" nie ma juz odbiorcow ??

i imho najwazniejsze pytanie:
czy tego typu muzyczny klimat kiedys wroci na parkiety klubowe ??

a moze ukazaly sie takie produkcje, tylko ja ich nie znam ... jezeli tak to prosze o przyklady ..
Back to top
Stuku

PostPosted: 09 Oct 2004 16:10    Post subject: Reply with quote

Hmmm troszku odemnie w tym klimacie :

Marisa Turner - What I Want (Bini And Martini Hard Bass Dub Mix) <- pochodzi z http://www.discogs.com/release/95406

Wydawnictw Johna Creamera nie bede podawał bo zapewne i tak wszystkie masz Razz[/url]
Back to top
deev

PostPosted: 11 Oct 2004 21:58    Post subject: Reply with quote

Hmm, nie słyszałem wielu z tych utworów ale wiele słyszałem, napewno nie s± to moje ulubione najciemniejsze klimaty. Mniej więcej chyba czaje o jaki klimat Ci chodzi choć może nie do końca. Wydaje mi się, że na wyspach się jeszcze tego sporo słucha, bywalcy tej strony napewno też nie gardz± takimi brzmieniami. Chyba nie jest jeszcze tak Ľle, owszem w Polsce jest gorzej.

btw. John Creamer & Stephane K. s± zajebi¶ci, ich remixy po prostu wymiataj±(debe¶ciak kosheen - hide u) chociaż te wyżej wymienone s± ¶rednie jak dla mnie. Osobi¶cie marzy mi się żeby na polskich parkietach zacz±ł rz±dzić klimacik jaki możemy znaleĽć w tych utworach:

Trancesetters - Roaches (Peace Division Remix)
Dirty Vegas - I Should Know (Flatline Dub)
Liam Shachar - Senses (Sphere's Smart Ass Remarks Mix)
Peace Division - Do you see me
Wintersun - Earthshaker
Gruvhaus - Inspired By(Oko Tek Remix)
itd.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Sound Revolt Forum Index -> Single, kompilacje, albumy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Use RSS to be notified when we publish an article.

Postal:

Lukasz Napora
P.O. Box 218
00-950 Warszawa 1
Poland

e-mail: info(at)soundrevolt.com

©2003-2008 Sound Revolt, all rights reserved. Disclaimer & copyright policy