|
|
| Author |
Message |
Nermal Sound Revolt
|
|
Właśnie tam spędziłem sobotę i postanowiłem napisać coś tutaj. Z dwóch powodów:
1. A Guy Called Gerald jest niesamowity!
2. Sienkiewicz mnie rozwalił!
Ad 1
Niewiele o tym gościu wcześniej wiedziałem, ale musiałem trochę poszperać no bo wywiad w TV i wogle. Nie spodziewałem się jednak, że koleś tak zapierdala! Techno, minimale, breakbeat, tech trance - wszystko tak wymieszane, że nie mogłem przestać tańczyć - od 4:45 do ok. 7. No i po raz kolejny zdarzyła mi się akcja: podchodzę do niego i pytam czy ma coś Mathew Jonsona, a on w śmiech, bo właśnie wyjmował z case'a "Followed by Angels".
Ad 2
Gdyby nie słaby sound system, to bym tam umarł! Zagrał mocno i melodyjnie - top class.
Ps. Ostatnie pół godziny Blake'a Baxtera też mnie wyrwało z butów.
Ludzi było dużo za mało jak na Halę Ludową i 4 sceny. Niestety pogoda nie dopisała a tym samym parada i nie było się komu zejść do Hali Ludowej.
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
zapomniałem dodać, że po AGCG spodziewałem się drumów a nie techno.
stestujcie 15 min. (111 MB) filmik na www.aguycalledgerald.com. jest w newsach tylko trzeba trochę poskrollować w dół do 31 stycznia
|
|
| Back to top |
|
 |
sasha3000
|
|
| na 'to all things what they need' nie zdradza specjalnie takich tendencji. co nie znaczy, ze plyta zla. nie nie.
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
Mnie Relax, Sienkiewicz i A guy called Gerald po prostu wdeptali mnie w ziemie No i ogolnie MEGA + płytka cd od Africa Islam =Super Mega
Pzdroofka Nermal
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| Paula_ wrote: | Mnie Relax, Sienkiewicz i A guy called Gerald po prostu wdeptali mnie w ziemie No i ogolnie MEGA + płytka cd od Africa Islam =Super Mega
Pzdroofka Nermal  |
widzę, że dotarłaś hej!
szczerze mówiąc to po tym co usłyszałem na żywo, to trudno mi uwierzyć, że Africa Islam nagrał coś dobrego, ale looz.
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
No włąsnie typowo nie za bardzo heheheh nagral taka sieke beznadziejna ze sie zastanawaialam czy to on Dostales message na gadu ?
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
Mnie na serio pozytywnie zaskoczyl Maxxrelax. Koles w tamtym roku grał jako ostatni i zagrał taki typowy chillujacy deep house ze tak powiem na zejscie z imprezy . Teraz nieco energiczniej ale pozytywnie mu to wyszlo i baaardzo mi sie podobalo
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| Paula_ wrote: | No włąsnie typowo nie za bardzo heheheh nagral taka sieke beznadziejna ze sie zastanawaialam czy to on Dostales message na gadu ?  |
nie dostałem. ale na gg raczej nie siedzę - czasu brak na pogawędki.
co do maxx relax to słyszałem początek tylko. Holdenowskie granie
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
Ehhh szkoda ze się nie można rozdzielić zeby na każdej scenie być chociaż na chwile :/ A co w ogole sie z Circulation porobiło? Czy oni grali ? Troche mi sie nie uśmiecha jeśli opuściłam ich set
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| Paula_ wrote: | Ehhh szkoda ze się nie można rozdzielić zeby na każdej scenie być chociaż na chwile :/ A co w ogole sie z Circulation porobiło? Czy oni grali ? Troche mi sie nie uśmiecha jeśli opuściłam ich set  |
na stronie parady są, ale w line upie, który dostałem chyba ich nie było, bo bym na pewno nie przeoczył
|
|
| Back to top |
|
 |
bastek Sound Revolt
|
|
| Widzę, że niezłe party poszło!
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
No ja mysle ze załowałabym gdyby mnie tam nie bylo
|
|
| Back to top |
|
 |
Progress
|
|
do hali wszedlem okolo 23 ... udalem sie szybko po piwko do baru i na mainscene posluchac co sie dzieje ... na glownej scenie jak dla mnie muzycznie za ciezko i za szybko ... sienkiewicz zagral bardzo fajnie, ale pozniej juz byl "hardcore" ... africa islam w czasie godzinnego seta zagral chyba z 200 plyt (rozmawialem z nim chwile pozniej i stwierdzil ze w czasie tego seta najdluzej plyta leciala 30 sekund (najbardziej zapamietalem moment z kawalkiem prodigy - out of space) ) ... baxter zagral bardzo ciezkie brzmienia, wiec ulotnilem sie do vipbaru na kilka piwek pozniej zrobilem sobie spacerek po wszystkich scenach - na kazdej kiepskie naglosnienie i efekt "reverb" na salach nie dal szansy wczuc sie w muzyczke serwowana przez djs ...
fotki z parady (narazie tylko tyle znalazlem):
http://www.technoparty.za.pl/Wparade2005/index.html
http://www.technoparty.za.pl/Parade2005/index.html
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| Progress wrote: | do hali wszedlem okolo 23 ... udalem sie szybko po piwko do baru i na mainscene posluchac co sie dzieje ... na glownej scenie jak dla mnie muzycznie za ciezko i za szybko ... sienkiewicz zagral bardzo fajnie, ale pozniej juz byl "hardcore" ... africa islam w czasie godzinnego seta zagral chyba z 200 plyt (rozmawialem z nim chwile pozniej i stwierdzil ze w czasie tego seta najdluzej plyta leciala 30 sekund (najbardziej zapamietalem moment z kawalkiem prodigy - out of space) ) ... baxter zagral bardzo ciezkie brzmienia, wiec ulotnilem sie do vipbaru na kilka piwek pozniej zrobilem sobie spacerek po wszystkich scenach - na kazdej kiepskie naglosnienie i efekt "reverb" na salach nie dal szansy wczuc sie w muzyczke serwowana przez djs ...
fotki z parady (narazie tylko tyle znalazlem):
http://www.technoparty.za.pl/Wparade2005/index.html
http://www.technoparty.za.pl/Parade2005/index.html |
ej, czemu Cię nie zauważyłem?
linki nie działają
|
|
| Back to top |
|
 |
Progress
|
|
| Back to top |
|
 |
lennie
|
|
| coz za impreza! same rozebrane w techno wyjebane panny!
|
|
| Back to top |
|
 |
tomekk
Joined: 27 Sep 2004 Posts: 332 Location: Warszawa / Mokotow
|
|
| lennie wrote: | | coz za impreza! same rozebrane w techno wyjebane panny! |
i posrod nich kroluje Nermal
:hahaha:
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
Akurat na każdej imprezie znajdzie sie jakas panna w mini ash do shiy i koles w kamizelce z drogówki spi*gani maxymalnie i chyba raczej sie tego nie uniknie ale chodzisz na bibe zeby m,uzy posluchac? czy zeby popatrzec na nich ?
|
|
| Back to top |
|
 |
lennie
|
|
| szkoda za love parade juz nie gra...
|
|
| Back to top |
|
 |
Progress
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
w ten weekend w Club Rotation
Ps. właśnie zobaczyłem zakończenie... masakra
|
|
| Back to top |
|
 |
Progress
|
|
| o ktorej to bedzie nadawane?
|
|
| Back to top |
|
 |
Nermal Sound Revolt
|
|
| Back to top |
|
 |
Paula_
|
|
Acid heheh aa obejrze moze gdzies tam sie znajde albo kogos z mojeje gromady robakoof pozdroofka
|
|
| Back to top |
|
 |
|